Μια μικρή go pro κάμερα που ήρθε στην κατοχή μου φέτος το καλοκαίρι, με ώθησε να τραβήξω αρκετές υποβρύχιες φωτογραφίες και σχεδόν να παθιαστώ με την καινούργια μου ανακάλυψη!


Στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στα νησάκια του Καλάμου και του Κάστου και στην Σάμη της Κεφαλονιάς, αλλά και στο Αιγαίο στα παράλια του νομού Λάρισας , στο λιμανάκι του Αγιόκαμπου!!!

Με ήρεμη θάλασσα τις περισσότερες φορές αλλά και με φουρτουνιασμένη 2-3 φορές… με τον κίνδυνο να σκάσω στα βραχάκια, αλλά μπροστά στην θέληση μου να τραβήξω εντυπωσιακές φωτογραφίες , ο κίνδυνος έμπαινε σε δεύτερη μοίρα…

Η θάλασσα έτσι κι αλλιώς είναι εντυπωσιακή και μεγαλόπρεπη!

Κάτω από το νερό, σε βάθος 1, 2 έως και 3 μέτρων, γιατί πιο βαθιά δεν έχω εξασκηθεί να βουτάω, υπάρχει μια διαφορετική γαλήνη, πολύ ελκυστική όχι μόνο για τις φωτογραφίες που θα τραβήξει κάποιος αλλά γιατί είναι ο κόσμος της διαφορετικός και μοναδικός.
Και είναι αποκλειστικά δικός της!

Μια μάσκα και μια μικρή go pro μπορούν να κάνουν τη διαφορά!!!

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, εκείνο που κάθε μέρα σκεφτόμουν και περίμενα ανυπόμονα να συμβεί ήταν αυτές οι στιγμές των ελαφριών “καταδύσεων” ή αλλιώς το δικό μου ζεν της ημέρας!