Ένα εργαστήρι φωτογραφίας συνεχίζεται για 2η χρονιά, στον φιλόξενο χώρο του “ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ” στο Ελληνικό (τηρώντας όλους τους κανόνες ενάντια στην πανδημία) τη δημιουργική του πορεία, προσφέροντας μια εκσυγχρονισμένη οπτική που ζητούμενο της είναι να γίνει προοπτική για την Τέχνη της Φωτογραφίας.

Φέτος για πρώτη φορά, θα υπάρχουν 2 τμήματα:
Α΄ για αρχάριους, κατανοώντας τις βασικές αρχές της δημιουργίας μιας φωτογραφίας και εστιάζοντας στα στοιχεία που χρησιμοποιούμε σαν εργαλεία.
Β΄για προχωρημένους, επικεντρώνοντας στην αισθητική αντίληψη και στη σύνθεση του κάδρου, αξιοποιώντας το φως μα και την έλλειψη του.

Φέτος όμως θα υπάρχει μια ακόμη καινοτομία, καθώς το φωτογραφικό εργαστήρι του ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ, δεν θα περιοριστεί στη δομή ενός σεμιναρίου φωτογραφίας.

Θεμέλια και στην συνέχεια δρόμος του θα είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Στις “σκοτεινές” μέρες που ζούμε η αλληλεγγύη είναι ίσως το μοναδικό μας όπλο. Με αυτό σαν προμετωπίδα, όλο το εργαστήρι θα λειτουργήσει σε αυτή την λογική.

Το πως μπορεί να συνδυαστεί ένα εργαστήρι – σεμινάριο φωτογραφίας με την Αλληλεγγύη, θα το διαπιστώσουμε μαζί, τις Πέμπτες που θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις μας στο “Καλλίπολις”


Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάποιους από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους, οι οποίοι θα μας δείξουν μέρος της δουλειάς τους και θα συνομιλήσουν μαζί μας λύνοντας πολλές από τις απορίες μας. Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε και να αναλύσουμε το έργο φωτογράφων παγκόσμιας εμβέλειας.

Καλώς να βρεθούμε λοιπόν…

INFO:

Σεμινάρια Φωτογραφίας για αρχάριους και προχωρημένους με τον Σπύρο Τσακίρη
Από τον Οκτώβριο στο χώρο “Καλλίπολις” (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό)
(τηλέφωνα συμμετοχής: 6907528823-6944692711 Δ. Καρούσος)