Σύμφωνα με απόφαση της Τροχαίας Αττικής, την 24 και 25 Μαρτίου 2020, (μαθητική και στρατιωτική παρέλαση αντίστοιχα), θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα:

-Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;

Η Αθήνα μουδιασμένη, πρώτη φορά στα νεότερα χρόνια της που όχι μόνο δεν θα παρελάσει, μα δεν θα είναι ούτε καν στα πεζοδρόμια να θαυμάζει την πληθώρα των δρόμων.

Η Αθήνα είναι βαριά λαβωμένη. Η Αθήνα είναι γκρι.

Ετοιμάζω τις ειδικές άδειες, απαραίτητες για να διασχίσει κάνεις την πόλη. Οι έλεγχοι συνεχείς και όχι μόνο σε σταθερά σημεία.

Στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου, ένα ακόμα μπλόκο. Σήμα να σταματήσουμε. Φλας, δεξιά, αλάρμ, στάση

– Καλή σας μέρα, υπάρχει λόγος πού μετακινήστε;;;

– Oρίστε οι άδειες μας και οι ταυτότητες μας αστυφύλακα.

– O έλεγχος ολοκληρώθηκε κύριε, μπορείτε να πηγαίνετε, σας ευχαριστώ.

Στους δρόμους κυκλοφορούν σχεδόν μόνο αστυνομικοί, φωτορεπόρτερ, δημοσιογράφοι, αστυνομικοί, δημοτικοί αστυνομικοί και αστυνομικοί.

Τα ΜΜΜ σχεδόν άδεια, τα καταστήματα κλειστά, τα όνειρα μαζεμένα. Ο ήλιος σήμερα αν και “παιχνιδίζει” δείχνει να κατανοεί.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που όσοι πολίτες κυκλοφορούν, είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγραφα. Εκείνο το ”έλα μωρέ” του Έλληνα δεν είναι ορατό. Καμιά εικοσαριά “παπάκια” της ομάδας Δράσης κατηφορίζουν την Πανεπιστημίου, σε παράταξη παρέλασης…

…παρέλαση όμως δεν υπάρχει, αυτό που δεν κατάφερε η Αριστερά, το κατάφερε ο φόβος.

Κι εκεί όπου άλλοτε έσφυζε από ζωή και προιόντα, εικόνες από αμερικανικό μπλοκμπάστερ. Η Βαρβάκειος Αγορά απολυμαίνεται για να αντέξει…